Naša priča

Flowers

Naš tim

Slaven Vrhovski
Član uprave
Nakon diplomiranja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje karijeru gradi u Republici Hrvatskoj i inozemstvu u globalnim korporacijama iz sektora IT-a i FMCG-a gdje stječe bogato iskustvo upravljanja timovima, kriznog menadžmenta i prodaje. Dobra ideja, poslovni koncept i prepoznavanje nadolazećih trendova bili su poticaj za osnivanje Wawe. Danas, kao član Uprave i komercijalni direktor Wawe odgovoran je za realizaciju poslovnih planova i strateški razvoj. Iskusan je lider, vizionar, zaljubljenik u brodove i prirodu, voli kuhati, ali i uživati u hrani.
Dražen Vrhovski
Član uprave
S diplomom Zagrebačkog sveučilišta i doktoratom Sveučilišta u Nottinghamu u Velikoj Britaniji, svoj profesionalni angažman najprije započinje na akademskim pozicijama u zemlji i inozemstvu. Zaljubljenost u tehnologiju i razvoj ga vrlo brzo odvodi u privatni sektor. U Wawi je na poziciji razvojnog direktora zadužen za tehnološki razvoj tvrtke, tehnički dizajn rješenja te istraživanje i razvoj. Radoholičar koji se odlično snalazi u svim poslovnim izazovima jer, kako kaže, dan nije potpun ukoliko se nešto novo ne nauči. U slobodno vrijeme se rekreativno bavi sa košarkom, badmintonom, dok u skijanju uživa najviše .
Izabela Jachowska
Članica uprave
Završila je ekonomski fakultet u Poljskoj te ubrzo odlučila doći u Hrvatsku nastaviti svoju profesionalnu karijeru. Iskustvo upravljanja ljudskim potencijalima stječe najprije u međunarodno priznatim tvrtkama, nakon čega u Wawi preuzima poziciju direktora operacija. Organizirana, točna i precizna. Wawine urede krase njezina likovna djela, a za sebe će skromno reći kako se još uvijek nije slikarski profilirala. Njezin je životni slogan „Nikad ne reci nikad“ jer se kao mlada nikada nije mogla zamisliti da radi sa brojkama, a danas radi više sa brojevima nego slovima. Voli prirodu i branje gljiva.
Adela Katušić
Robno-materijalno poslovanje
Već tijekom studija finacijskog menadžmenta pridružila se Wawa timu i prošla sve faze osobnog razvoja u financijama. Prepoznatljiva je po kreativnom neredu koji se nakon radnog vremena pretvara u savršeni red. Predana poslu i ne poznaje izraz „ne mogu“. Nakon radnog vremena posvećuje se sportskom načinu života, druženju s prijateljima, ili dugim, opuštajućim šetnjama svog kućnog ljubimca Zoe.
Ivan Ježić
Prodajni predstavnik za SME i postprodaju
Prekaljeni poznavatelj svih vrsta i tipova elektrovozila. U Wawi od samih njenih početaka zbog čega je vrlo često dragocjeni izvor informacija kolegama iz servisa. Danas radi na poziciji prodajnog predstavnika za mala i srednja poduzeća te postprodaju uslijed čega je svakodnevno u kontaktu s velikim brojem klijenata, različitih po veličini, tipu poslovanja i iskustvu u elektromobilnosti. Sve to ne bi bio u stanju da neke od njegovih karakteristika nisu smirenost, odlučnost, tolerancija i upornost. A kada mu radni dan ipak pruži previše stresa, bez razmišljanja će na šetnju ili vožnju biciklom u prirodi.
Mario Kekelj
Voditelj servisa
Mario je voditelj servisnog tima i Wawine mobilne potpore. Posjeduje ogromno iskustvo rada u renomiranim servisima i tvrtkama iz auto branše. Izrazito je točan i organiziran, pa će svako vozilo osobno temeljito pregledati prije izlaska iz servisa. Slobodno vrijeme provodi s obitelji, a kao osoba izrazito pozitivnog i mladenačkog duha, za sebe će reći da mu je misao vodilja: „Mlad si onoliko koliko se osjećaš mladim.“
Piotr Bartulewicz
Marketing
Diplomirani kroatist i ljubitelj stranih jezika, naročito slavenskih. Završio slavistiku i politološke Europske studije na Varšavskom sveučilištu. Tijekom studija stekao dragocjeno praktično iskustvo radeći u novinarstvu te na brojnim marketinškim projektima. Hrvatski jezik Piotr je zavolio slušajući hrvatsku glazbu, pa ga njegovi prijatelji i dan danas smatraju stručnjakom i u tom području. Velika i još uvijek neostvarena želja mu je osnovati vlastiti bend. Kao član Wawinog tima zadužen je za marketinške, PR i prevoditeljske aktivnosti te podršku međunarodnom razvoju Wawinog poslovanja.

Postani dio Wawa tima!

Klijenti i partneri

Ponosni smo na suradnju sa svim našim klijentima i partnerima:

Naši partneri

Naši klijenti