Naša priča

Flowers

Naš tim

Slaven Vrhovski
Član uprave
Nakon diplomiranja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje karijeru gradi u Republici Hrvatskoj i inozemstvu u globalnim korporacijama iz sektora IT-a i FMCG-a gdje stječe bogato iskustvo upravljanja timovima, kriznog menadžmenta i prodaje. Dobra ideja, poslovni koncept i prepoznavanje nadolazećih trendova bili su poticaj za osnivanje Wawe. Danas, kao član Uprave i komercijalni direktor Wawe odgovoran je za realizaciju poslovnih planova i strateški razvoj. Iskusan je lider, vizionar, zaljubljenik u brodove i prirodu, voli kuhati, ali i uživati u hrani.
Dražen Vrhovski
Član uprave
S diplomom Zagrebačkog sveučilišta i doktoratom Sveučilišta u Nottinghamu u Velikoj Britaniji, svoj profesionalni angažman najprije započinje na akademskim pozicijama u zemlji i inozemstvu. Zaljubljenost u tehnologiju i razvoj ga vrlo brzo odvodi u privatni sektor. U Wawi je na poziciji razvojnog direktora zadužen za tehnološki razvoj tvrtke, tehnički dizajn rješenja te istraživanje i razvoj. Radoholičar koji se odlično snalazi u svim poslovnim izazovima jer, kako kaže, dan nije potpun ukoliko se nešto novo ne nauči. U slobodno vrijeme se rekreativno bavi sa košarkom, badmintonom, dok u skijanju uživa najviše .
Izabela Jachowska
Članica uprave
Završila je ekonomski fakultet u Poljskoj te ubrzo odlučila doći u Hrvatsku nastaviti svoju profesionalnu karijeru. Iskustvo upravljanja ljudskim potencijalima stječe najprije u međunarodno priznatim tvrtkama, nakon čega u Wawi preuzima poziciju direktora operacija. Organizirana, točna i precizna. Wawine urede krase njezina likovna djela, a za sebe će skromno reći kako se još uvijek nije slikarski profilirala. Njezin je životni slogan „Nikad ne reci nikad“ jer se kao mlada nikada nije mogla zamisliti da radi sa brojkama, a danas radi više sa brojevima nego slovima. Voli prirodu i branje gljiva.
Piotr Bartulewicz
Business Development
Diplomirani kroatist i ljubitelj stranih jezika, naročito slavenskih. Završio slavistiku i politološke Europske studije na Varšavskom sveučilištu. Tijekom studija stekao dragocjeno praktično iskustvo radeći u novinarstvu te na brojnim marketinškim projektima. Hrvatski jezik Piotr je zavolio slušajući hrvatsku glazbu, pa ga njegovi prijatelji i dan danas smatraju stručnjakom i u tom području. Velika i još uvijek neostvarena želja mu je osnovati vlastiti bend. Kao član Wawinog tima zadužen je za razvoj Wawinog poslovanja na stranim tržištima.

Naši partneri

Naši klijenti