Naša priča

2006.

Osnovani s ciljem dizajniranja i provedbe ekoloških projekata. Tada pionirsko razmišljanje s godinama prerasta u kompletnu implementaciju eko sustava elektromobilnosti.

Melex zastupništvo

Ekskluzivno zastupništvo za Melex električna vozila za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Crnu Goru.

2007: Prvo “ključ-u-ruke” rješenje

Isporučeno rješenje iz temelja mijenja poslovne procese Gradskih groblja Zagreb, a “ključ-u-ruke” isporukom i financiranjem obuhvaćene su sve faze realizacije, od savjetovanja, do isporuke i održavanja.

2010: Bradshaw Electric Vehicles

Naš portfelj električnih vozila i strojeva konstantno se širi, a partnerstvom s Bradshaw Electric Vehicles iz Velike Britanije širimo svoj djelokrug na sektor industrije i logistike.

Deltrain

Nakon Melexa, Bradshawa i ostalih renomiranih proizvođača i robnih marki naša ponuda vozila za turizam dodatno se širi te postajemo ekskluzivni zastupnik Deltrain turističkih vlakova za regiju Adriatic.

2015: Prvo integralno rješenje e-mobilnosti

Valamar Isabella Island Resort postaje naše prvo kompletno rješenje e-mobilnosti u koje ugrađujemo svoja znanja i iskustvo “ozelenjavanja” poslovnih aktivnosti prijevoza posjetitelja, houseekeping servisa, logistike resorta, prijevoza prtljage, hortikulture i dr.

Wawa otvara tvrtku kćer u Poljskoj

Wawa otvara tvrtku Kinetik Sp. z o.o. i time širi svoje poslovanje na tržište Republike Poljske.

2016: Textron – novi partner za 10. rođendan

Kao krunu našeg desetogodišnjeg uspješnog poslovanja potpisujemo partnerski ugovor s korporacijom Textron Inc. (SAD) čime u svoj portfelj uvodimo svjetski poznate brendove električnih putničkih i gospodarskih vozila kao što su Cushman i E-Z-GO.

2018: Dokapitalizacija i registracija proizvodne djelatnosti

Wawa mijenja registraciju društva radi dodavanja djelatnosti proizvodnje i obrade u cilju povećanja poslovnih aktivnosti na doradama električnih vozila i proizvodnje opreme za vozila.

Potpisivanje ugovora o suradnji sa Solaris Bus & Coach

Wawa postaje ekskluzivni partner kompanije Solaris Bus & Coach čime ulazi u domenu velikih projekata urbane mobilnosti.

Naši partneri