Wawa elektrokolica za housekeeping usluge

Wawa je u suradnji sa britanskim proizvođačem električnih vozila Bradshaw izradila posebno dizajnirana kolica za housekeeping i catering usluge.

Kolica su izrađena na provjerenoj Bradshaw PFB500 platformi s 3 kotača i tvornički ograničenom brzinom kretanja od svega 4 km/h. Zahvaljujući svojoj iznimnoj nosivosti od čak 500 kg kolica su u stanju zadovoljiti zahtjevima širokog spektra potreba, od prijevoza većih količina rublja i posteljine, do odvoza smeća i transporta opreme za čišćenje. Sama tehnička izvedba omogućava iznimno jednostavno upravljanje kolicima dok ugrađena svjetlosna i zvučna  signalizacija, regenerativno kočenje, dinamičko prepoznavanje brzine te automatsko uključivanje parkirne kočnice dijelovi su opreme koji osiguravaju prijekopotrebnu sigurnost operatera i prolaznika.
valamar-pfb500
Osim napredne tehnološke izvedbe “ispod haube”, kolica su izvedena s vodonepropusnim pretincima s mogućnošću zaključavanje te opremljena PVC roletom za zaštitu bočnih polica od kiše što ih čini jednako pogodnima za upotrebu kako u zatvorenim prostorima tako i na otvorenom.

Kolica su svoju punu praktičnu verifikaciju doživjela u prestižnom Valamar Isabella Island resortu u Poreču gdje se svakodnevno koriste u logistici održavanja vila na otoku.