Mobilna servisna potpora

Elektrovozila koja isporučujemo koriste su uglavnom u zatvorenim transportnim sustavima (parkovi, turistički kompleksi, industrijska postrojenje isl.) i samo u manjoj mjeri izlaze na javne prometnice. U tom kontekstu najveći dio zahtjeva naših klijenata za servisnom intervencijom podrazumijeva dolazak Wawa tima za mobilnu potporu na lokaciju klijenta.

Raspolažemo s uvježbanim i opremljenim timovima s bogatim iskustvom preventivnog i korektivnog održavanja svih vrsta elektrovozila. Pozivom naše 24-satne službe za kontakt Vaš zahtjev za servisnom interevencijom će biti zaprimljen i u najkraćem vremenu izvršena defektaža i uklanjanje kvara.

Svim našim klijentima, bez obzira na veličinu, starost ili tip njihove flote, nudimo mogućnost ugovornog održavanja. Na ovaj način, praćenjem rada i pomno odabranim režimom održavanja za svako pojedinačno vozilo, smanjujemo učestalost pojave kvarova tijekom razdoblja najfrekvenije eksploatacije kao što je to slučaj tijekom turističke sezone. Zbog našeg bogatog iskustva isporuke i održavanja električnih i drugih vozila, spektar robnih marki vozila koja smo u stanju servisirati je izrazito širok te smo u stanju pružiti kvalitetnu servisnu potporu i robnim markama koje prodajno ne zastupamo.

Centralni servis

U slučaju težih kvarova na vozilu koje nije moguće otkloniti na licu mjesta, preuzimamo Vaše vozilo ili za Vas organiziramo uslugu transporta u naš centralni servis.

Kako bismo maksimalno skratili vrijeme u kojem je Vaše vozilo izvan upotrebe, na našem centralnom skladištu u sklopu servisnog centra u svakom trenutku držimo zavidnu zalihu rezervnih dijelova za veći broj robnih marki. U slučaju duljeg čekanja na dijelove koji se naručuju ili općenito duljeg trajanja servisnih aktivnosti, svim svojim klijentima nudimo opciju korištenja zamjenskih vozila iz naše flote.

Korisnicima sa sezonskim karakterom poslovanja sugeriramo temeljito servisiranje njihove flote tijekom razdoblja nekorištenja vozila što smo također u stanju kombinirati s našim uslugama zimovanja baterija ili kompletnog vozila.

Generalni remont i nadogradnje

Posjedujemo znanje i iskustvo održavanja velikog broja vozila različitih po tipu, namjeni ili robnoj marki. Zahvaljujući suvremenoj opremljenosti naših servisnih kapaciteta u stanju smo pružati usluge generalne obnove svih vrsta električnih i drugih vozila za zatvorene transportne sustave.

Prije započinjanja obnove samostalno provodimo iz usluge detaljni tehnički pregled vozila i/ili cjelokupne flote klijenta te dajemo objektivnu procjenu visine investicije. U generalno obnovljena vozila ugrađujemo isključivo originalne rezervne dijelove ili po potrebi repariramo postojeće, strogo vodeći računa o sigurnosti i poštivanju svih relevantnih servisnih normativa.

Osim generalne obnove, po potrebi Vaša vozila naknadno nadograđujemo različitim oblicima hardverskih i softverskih nadogradnji, od posebnih izvedbi teretnih sanduka, termoizolacije ili antikorozivne zaštite, do posebnih izvedbi audio sustava za vođene turističke ture i satelitske navigacije za ciljanu mikrolokaciju.