Naša priča

2006.

Osnovani s ciljem dizajniranja i provedbe ekoloških projekata. Tada pionirsko razmišljanje s godinama prerasta u kompletnu implementaciju eko sustava elektromobilnosti.

Melex zastupništvo

Ekskluzivno zastupništvo za Melex električna vozila za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Crnu Goru.

2007: Prvo “ključ-u-ruke” rješenje

Isporučeno rješenje iz temelja mijenja poslovne procese Gradskih groblja Zagreb, a “ključ-u-ruke” isporukom i financiranjem obuhvaćene su sve faze realizacije, od savjetovanja, do isporuke i održavanja.

2010: Bradshaw Electric Vehicles

Naš portfelj električnih vozila i strojeva konstantno se širi, a partnerstvom s Bradshaw Electric Vehicles iz Velike Britanije širimo svoj djelokrug na sektor industrije i logistike.

Deltrain

Nakon Melexa, Bradshawa i ostalih renomiranih proizvođača i robnih marki naša ponuda vozila za turizam dodatno se širi te postajemo ekskluzivni zastupnik Deltrain turističkih vlakova za regiju Adriatic.

2015: Prvo integralno rješenje e-mobilnosti

Valamar Isabella Island Resort postaje naše prvo kompletno rješenje e-mobilnosti u koje ugrađujemo svoja znanja i iskustvo “ozelenjavanja” poslovnih aktivnosti prijevoza posjetitelja, houseekeping servisa, logistike resorta, prijevoza prtljage, hortikulture i dr.

Wawa otvara tvrtku kćer u Poljskoj

Wawa otvara tvrtku Kinetik Sp. z o.o. i time širi svoje poslovanje na tržište Republike Poljske.

2016: Textron – novi partner za 10. rođendan

Kao krunu našeg desetogodišnjeg uspješnog poslovanja potpisujemo partnerski ugovor s korporacijom Textron Inc. (SAD) čime u svoj portfelj uvodimo svjetski poznate brendove električnih putničkih i gospodarskih vozila kao što su Cushman i E-Z-GO.

2018: Dokapitalizacija i registracija proizvodne djelatnosti

Wawa mijenja registraciju društva radi dodavanja djelatnosti proizvodnje i obrade u cilju povećanja poslovnih aktivnosti na doradama električnih vozila i proizvodnje opreme za vozila.

Potpisivanje ugovora o suradnji sa Solaris Bus & Coach

Wawa postaje ekskluzivni partner kompanije Solaris Bus & Coach čime ulazi u domenu velikih projekata urbane mobilnosti.

Naš tim

Slaven Vrhovski
Član uprave
Nakon diplomiranja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje karijeru gradi u Republici Hrvatskoj i inozemstvu u globalnim korporacijama iz sektora IT-a i FMCG-a gdje stječe bogato iskustvo upravljanja timovima, kriznog menadžmenta i prodaje. Dobra ideja, poslovni koncept i prepoznavanje nadolazećih trendova bili su poticaj za osnivanje Wawe. Danas, kao član Uprave i komercijalni direktor Wawe odgovoran je za realizaciju poslovnih planova i strateški razvoj. Iskusan je lider, vizionar, zaljubljenik u brodove i prirodu, voli kuhati, ali i uživati u hrani.
Izabela Jachowska
Članica uprave
Završila je ekonomski fakultet u Poljskoj te ubrzo odlučila doći u Hrvatsku nastaviti svoju profesionalnu karijeru. Iskustvo upravljanja ljudskim potencijalima stječe najprije u međunarodno priznatim tvrtkama, nakon čega u Wawi preuzima poziciju direktora operacija. Organizirana, točna i precizna. Wawine urede krase njezina likovna djela, a za sebe će skromno reći kako se još uvijek nije slikarski profilirala. Njezin je životni slogan „Nikad ne reci nikad“ jer se kao mlada nikada nije mogla zamisliti da radi sa brojkama, a danas radi više sa brojevima nego slovima. Voli prirodu i branje gljiva.
Vesna Sekalec
Direktorica marketinga
Specijalizirala marketing na smjeru razmjena i tržište ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Bogato poslovno iskustvo izgradila je u marketinškim agencijama te domaćim i internacionalnim kompanijama različitih djelatnostima poslovanja. Raznolikošću poslovnih iskustava te radoznalošću i stalnom željom za usvajanjem novih znanja izgradila je cjelovit pristup  struci i upravljanju poslovanjem. Osobna širina interesa odvela ju je u smjeru financijskog kontrolinga, psihologije, a kao ljubiteljica stranih jezika služi se engleskim, njemačkim i francuskim jezikom. Voli poslovnu dinamiku, rad s ljudima, a najviše je vesele brojni uspješni projekti i realizirani ciljevi. Voli životinje, putovanja i otkrivanje ljepote u ljudima, prirodi i umjetnosti.
Nives Blagec
Specijalistica u računovodstvu i financijama
Još kao studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu dolazi u Wawu kao asistentica u administraciji. Zbog interesa za financije i analitiku brzo napreduje na mjesto financijskog referenta. Danas, kao specijalistica za računovodstvo i financije brine o evidenciji poslovnih događaja u financijskom računovodstvu, obvezama prema zaposlenicima, knjiženju bankovnih izvoda i ulaznim i izlaznim računima. Svojom pozitivnošću i optimizmom pozitivno djeluje na sve kolege u firmo te vjeruje kako osmijeh na licu svaki problem može pretvorit u sitnicu. Voli šetnju šumom, cvijeće, a od sportova najviše kuglanje.
Gabrijela Klačić
Voditeljica logistike i proizvodnje
Još kao studentica Ekonomsko Fakulteta u Zagrebu dolazi u Wawu kao ispomoć u administraciji. Zbog interesa za logistikom ubrzo dolazi na mjesto pripravnice u logistici. Njen moto je da se sve može ostvariti ukoliko se uloži dovoljan trud što pokazuju i njeni rezultati na kraju svakog radnog dana. Zbog toga, brzo napreduje na poziciju koordinatorice u logistici. Zadužena je za nabavku vozila i dijelova, koordinaciju prijevoza, isporuke i optimizaciju radnog procesa u skladištu. Istovremeno komunicira s dobavljačima, kupcima i špediterima. Voli prirodu, slikanje, a yoga je pomaže da se opusti nakon napornog dana.
Ivica Pokrajac
Voditelj servisne jedinice Istra
Zbog povećanog obujma posla i dostupnosti našim klijentima otvorili smo servisni centar u Istri. Kao voditelj tog centra Ivica zadužen je za ugovaranje i provođenje servisa na tom području, isto tako odgovoran je za pravovremenu i dovoljnu opskrbu rezervnih dijelova. Kao strojarski tehničar po struci radio je s raznim strojevima, ali interes za novim tehnologijama dovodi ga u Wawu. Svojim znanjem i stečenim iskustvom voli pomoći kolegama. U slobodno vrijeme često putuje.
Marko Matijević
Inženjer u razvoju i proizvodnji
Završio je srednju školu računalnog smjera. Upisao je i završio prvi stupanj Fakulteta strojarstva i brodogradnje. U Wawi je odgovoran za poslove vezane uz osmišljavanje gotovog proizvoda (ideja, konstrukcijsko rješenje, tehnologija izrade). Isto tako, zadužen je za atestiranje ili homologaciju vozila i proizvoda kako bi isti bili u skladu sa zakonskim regulativama. U slobodno vrijeme rekreativno trči i bavi se glazbom.

Naši partneri