Novo u našem portfelju: električni vlakići Wattman

Dodatno smo proširili portfelj inovativnih rješenja urbane mobilnosti s Wattman dječjim vlakovima za zatvorene i otvorene prostore.

Wattman je vodeći svjetski proizvođač malih turističkih vlakova za djecu sa sjedištem u Kanadi. Svaki Wattman vlak ručno je izrađen sa posebnim fokusom na kvalitetu i sigurnost najmlađih.

Wattman vlak nije samo vozilo, već je to potpuni ugođaj na određenoj mikrolokaciji. Ono što posebno veseli najmlađe su efekti  zvukova parne lokomotive, dimnih efekata, efekata proklizavanja kotača lokomotive, putničkih stanica prilagođenih djeci a sve u cilju pojačavanja iskustva vožnje i doživljaja određene mikro lokacije. Wattman vlakovi prava su atrakcija za djecu i odlično su prihvaćeni u zoološkim vrtovima, zabavnim parkovima, turističkim obiteljskim naseljima, velikim shopping centrima i centrima gradova.

Grupa Wawa postala je od 2020 godine ekskluzivni partner Wattmana za tržišta regije Adriatic i Poljsku. Izuzetno smo ponosni što ćemo našim Klijentima i budućim partnerima moći osigurati ovaj vrhunski proizvod te time dodatno oplemeniti doživljaje određene mikrolokacije za naše najmlađe.