Wawa postala zastupnik američke korporacije Textron Inc.

Wawa potpisala ugovor o zastupništvu s američkom korporacijom Textron za robne marke EZ-GO, Cushman, TUG i BadBoyOffroad 

Kao potvrda Wawine pozicije regionalnog lidera u području rješenja elektromobilnosti te izraz povjerenja u stabilnog partnera s jasnom vizijom budućeg razvoja, američka korporacija Textron Inc. je s Wawom sklopila ugovor o zastupanju za područje kontinentalne Europe. Potpisivanju ugovora prethodila je procedura temeljitog due diligencea kojeg je Wawa s uspjehom zaključila i zadovoljila sve korporativne standarde ove renomirane kompanije.

Textron Inc. djeluje u većem broju poslovnih sektora, od vojne industrije i proizvodnje Bell helikoptera i Cessna zrakoplova, do proizvodnje sofisticirane mjerne opreme i alata te pružanja financijskih usluga. U segmentu elektromobilnosti, Textron Inc. je najpoznatiji po širokoj paleti lakih vozila marki Ez-Go, Cushman i BadBoyOffRoad, no isto tako i po robusnim industrijskim i vozilima za logistiku. Sa svojim godišnjim prihodom od gotovo $14 mlrd., 35.000 zaposlenika i plasmanom od gotovo 2.000.000 vozila u cijelom svijetu, Textron Inc. spada među najznačajnije proizvođače električnih i drugih specijalnih vozila specifičnih namjena.